Με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η ΔΕΗ Α.Ε σε συνεχή συνεργασία και εναρμόνιση με τον ΕΟΔΥ προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας του καταστήματός της στην Κομοτηνή για το χρονικό διάστημα από τις 05.11.2020 έως και τη Δευτέρα, 09.11.2020, καθώς επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού SARS-COV-2 σε εργαζόμενο της επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι διενεργήθηκαν τεστ SARS-COV-2 σε όλους τους εργαζόμενους του καταστήματος, τα οποία ήταν, στο σύνολό τους αρνητικά, ενώ, ως προληπτικό μέτρο κατά της διασποράς του ιού, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί συστηματική απολύμανση των εγκαταστάσεων.

Παράλληλα,  σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό της Διεύθυνσης Υγείας  και Ασφάλειας στην Εργασία (ΔΥΑΕ) έχει προγραμματιστεί εκ νέου η διενέργεια τεστ κορονοϊού SARS-COV-2 στους εργαζόμενους,  τη Δευτέρα, 09.11.2020 και υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα τεστ είναι αρνητικά, το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει την Τρίτη, 10.11.2020. 

Για το διάστημα  που το κατάστημα θα μείνει κλειστό, οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να εξυπηρετούνται καλώντας δωρεάν στο 800-900-1000, καθημερινά από τις 7 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, είτε μέσω της ιστοσελίδας της επιχείρησης, www.dei.gr

Σχετικό Δελτίο Τύπου